Cele mai bune tastaturi pentru iPad

Zvonuri despre noul iPhone 6
Zvonuri despre noul iPhone 6
27 April 2014
baterie iPad Air
Probleme baterie iPad Air
10 May 2014
Show all

Cele mai bune tastaturi pentru iPad

Cele mai bune tastaturi pentru iPad

Cata vreme singurele situatii in care scrii ceva pe iPad-ul tau sunt acelea in care iti actualizezi statusul pe pagina de Facebook, este firesc sa nu dai prea mare importanta inconvenientului pe care il reprezinta tastatura virtuala a acestui dispozitiv Apple.

In schimb, daca utilizezi iPad-ul la birou si lucrezi in mod frecvent cu documente text, corespondenta prin email sau orice alta forma de comunicare scrisa, mai devreme sau mai tarziu vei simti nevoia unei alternative mai practice.

Cele mai bune tastaturi pentru iPad trebuie sa fie usor de instalat si de folosit, compacte si usor de transportat la nevoie, cu un design atractiv si ergonomic. O data ce incepi sa cercetezi aceste aspecte, vei descoperi ca exista oferte generoase pe piata. Dintre acestea, modelele care se conecteaza prin Bluetooth sunt cele mai eficiente, pentru cel putin doua motive esentiale. Unul ar fi acela ca sunt foarte usor de instalat si pot fi folosite in aproape orice situatie. Cel de-al doilea, deloc de neglijat, este faptul ca iti ofera o experienta similara utilizarii unui laptop, cu diferenta ca device-ul are ecran tactil.

Noi am ales sa iti prezentam trei tipuri de tastaturi, urmand ca tu sa optezi pentru una dintre ele sau, daca ai o idee mai buna, pentru cu totul alt model. Cel putin o vei face in cunostinta de cauza…

Tastatura Apple Wireless Bluetooth

Cea mai logica alegere pe care o poti face este tastatura special conceputa de cei de la Apple. Aceasta integreaza tehnologia Bluetooth necesara pentru a conecta iPad-ul cu orice produs Apple sau Mac. Este foarte usoara si subtire, prin urmare si extrem de portabila. Nu in ultimul rand, culoarea alba ii confera un aspect stilat, business. Fara indoiala o poti lua cu tine la orice fel de eveniment sau in orice fel de deplasare.

Tastatura Apple iPad Dock

Si aceasta poate fi o alegere foarte buna pentru un iPad, fiind subtire, usoara si dotata cu un dock, pentru o fixare mai buna. Cu ea poti sa redactezi un simplu email sau chiar sa scrii un roman intreg, nu vei simti nici o diferenta. Din ce in ce mai multi utilizatori de iPad-uri si mini Mac-uri opteaza pentru ea, in detrimentul unei simple tastaturi Bluetooth.

Tastatura Freedom Pro Bluetooth

Daca celelalte doua modele pe care le-am mentionat mai sus aveau avantajul de a fi extrem de usoare si subtiri, tastatura Freedom Pro Bluetooth le intrece prin simplul fapt ca poate fi pliata in doua, pentru si mai multa portabilitate! Pe langa asta, sistemul de tip foarfeca ce sustine fiecare tasta pe dedesubt va face tastarea extrem de usoara si de placuta. Cei drept, este cu aproximativ 20 de dolari mai scumpa, dar noi spunem ca face diferenta! Pana la urma, si aria de acoperire este mult mai mare.

Alternative demne de luat in seama sunt si tastatura wireless cu touchscreen Mini Slim, tastatura Bluetooth iGo Stowaway Ultra-Slim sau tastatura pliabila cu Bluetooth Matias. Fara indoiala, cele mai bune tastaturi pentru iPad nu sunt dintre cele mai ieftine, dar o data ce ajungi sa le descoperi facilitatile si sa le apreciezi asa cum se cuvine, vei ajunge sa consideri aceasta investitie ca fiind cat se poate de naturala.