Reparatii Asus

Reparatii Asus

SERVICE ASUS

Preluam in service telefoane Asus

ExclusivGsm va poate ajuta oricand aveti o problema cu gadget-ul dumneavostra. Suntem o echipa de profesionisti si actionam asupra oricarui aparat Asus.

La noi serviciile de reparatii Asus sunt efectuate rapid si sigur, cu o constatare gratuita in prealabil, si urmata de sfaturi pentru intretinere, pentru clientii nostri care cer indicatii. La noi gasiti exact ce aveti nevoie pentru a va asigura ca dispozitivul dumneavoastra este pe maini sigure si ca il veti avea la fel ca la inceput si poate, de ce nu, cu unele imbunatatiri acolo unde s-a cerut.

Cele mai frecvente probleme ce au necesitat reparatie la noi in service ar fi:

  • Probleme cu display-ul. Display-ul este foarte sensibil si indiferent ce a fost afectat la el, noi il putem restaura.
  • De asemenea se poate sa se strice mufa unde intra castile, ceea ce se poate rezolva extrem de repede.
  • Bateria este iarasi un lucru care creaza destule probleme utilizatorilor Asus, aceasta putand sa nu se mai incarce, sau sa se descarce foarte repede, undeva la cateva ore.

Puteti apela la noi indiferent de problema, si chiar daca nu va puteti da seama ce exact este defect. De aceea suntem aici! Suntem aici pentru a determina problema telefonului dumneavostra si abia apoi pentru a-l repara. Facem tot ce putem pentru clientii nostri, pentru ca ei sa fie multumiti, si sa apeleze la noi cu incredere de fiecare data cand au nevoie.