Reparatii GSM

Reparatii

SC Exclusiv Cell Mobile SRL va ofera servicii profesionale de calitate in domeniul reparatiilor telefoanelor mobile.

Efectuam reparatii orice telefon mobil, Blackberry, Nokia, Samsung,  LG, Google Nexus One si multe alte modele de telefoane mobile.

Daca aveti probleme cu telefonul mobil, primul lucru pe care ar trebui sa-l faceti este sa va orientati catre un service GSM autorizat. Avand o vasta experienta pe piata telefoanelor mobile, noi va punem la dispozitie o gama variata si complexa de solutii in materie de reparatii telefoane, deblocari si decodari, inlocuirea si montarea de piese originale sau resoftare, in cele mai bune conditii si folosind echipament profesionist.
Desi scaparea accidentala a telefonului mobil este una dintre cele mai comune cauze ale defectiunilor cu care ne ocupam zilnic, exista numeroase alte cazuri in care ati putea avea nevoie de  o revizie tehnica – reparatii tablete Bucuresti. Prin urmare, in afara socurilor mecanice care duc la deteriorarea carcasei sau a ecranului, puteti sa apelati la un service si in cazul in care aveti probleme cu semnalul sau cu bateria, daca aparatul a luat contact cu un lichid, daca nu-i mai functioneaza microfonul sau daca nu mai suna.