Reparatii Huawei

Huawei

SERVICE HUAWEI

Preluam in service telefoane Huawei

ExclusivGsm va poate ajuta intotdeauna cand aveti o problema cu dispozitivul Huawei. Suntem o echipa de ingineri specializati in microelectronica, autorizati pentru actionarea asupra oricarui aparat Huawei.

La service-ul gsm ExclusivGsm serviciile de reparatii Huawei sunt efectuate rapid si sigur, cu o constatare gratuita in cazul in care se face reparatia la noi, constatare care va fi urmata de sfaturi pentru intretinere dispozitiv, pentru clientii care solicita acest lucru. La noi gasiti intotdeauna ce aveti nevoie pentru a va asigura ca telefonul Huawei pe care il detineti este pe maini sigure si ca veti avea telefonul la fel ca la inceput si chiar cu unele imbunatatiri acolo unde a fost nevoie.

Cele mai des intalnite aspecte ce au necesitat reparatie la noi in service ar fi:

  • Ecran crapat sau spart. Probleme cu display-ul. Display-ul este in general foarte sensibil la orice telefon si indiferent ce a fost afectat la el, noi il putem repara.
  • Probleme cu microfonul, aspect care se poate rezolva extrem de repede.
  • Probleme cu bateria, aceasta putand sa nu se mai incarce, sau sa se descarce foarte repede.

Intotdeauna puteti apela la noi indiferent de situatie, chiar si daca nu va puteti da seama ce anume este defect la telefonul Huawei. De aceea suntem aici! Suntem aici pentru a determina problema telefonului Huawei pe care il detineti si abia apoi pentru a-l repara. Mereu facem tot ce putem pentru clientii nostri, pentru ca ei sa fie multumiti, si sa apeleze la noi cu incredere de fiecare data cand au nevoie.