Service iPhone 5 5S 4 4S

reparatii-iphone-reparatii-iphone-3gs-reparatii-iphone-3g

 

 

Reparatii iphone
Oferim solutii complete reparatii iPhone:

HARDWARE-Reparatii iPhone 4 3Gs 3G 2G
-Inlocuire Display iPhone 4 3Gs 3G 2G
-Inlocuire Touch Screen iPhone 4 3Gs 3G 2G
-Inlocuire Baterie 2G 3G 3Gs
-Inlocuire Folie incarcare
-Reparatii sau inlocuire Home Buton
-Reparatii pe Placa de Baza
SOFTWARE-Decodari iPhone 4 , 3G , 3GS , 2G
-Resoftari iPhone 4, 3G, 3GS, 2G
-Upgrade firmware – orice versiune.
-Instalare GPS – Navigon sau iGo
-Crack-uire pt aplicatii
-Instalare aplicatii, jocuri, programe

Reparatii iPhone
iPhone-urile sunt in general telefoane bune, dar uneori se intampla sa mai aiba unele probleme si necesita reparatii. Problemele iPhone-ului dvs. pot aparea din mai multe motive, insa cauzele cele mai intalnite le vom specifica in urmatoarele randuri:

Defectarea bateriei

Una dintre cele mai intalnite probleme la iPhone este cauzata de defectarea bateriei. De obicei defectarea bateriei are loc dupa o perioada mai lunga de utilizare a iPhone-ului, sau datorita incarcarii iPhone-ului cu diferite incarcatoare “fake“, care prezinta diferente de amperaj. La iPhone schimbarea bateriei este putin mai dificila datorita faptului ca pe langa inlaturarea carcasei este nevoie si de cunoastere hardware pentru a nu aparea complicatii.

Defectarea softului

Soft-ul iPhone-urilor este foarte bun, insa instalarea altor programe decat cele existente pe AppStore poate dauna telefonului. Orice actiune efectuata asupra iPhone-ului, in afara celor recomandate de Apple, poate duce la defectarea soft-ului. Insa pentru un service iPhone aceste defectiuni se rezolva, nefiind atat de grave, problemele remediindu-se prin resoftare, actiunea durand in medie 10-20 de minute.